Declarada deserta la contractació del préstec de 19.600.000 euros de l’Ajuntament

Tot i que ja va manifestar la seua desaprovació front al pressupost municipal, el Grup Municipal del Bloc-Verds lamenta que haja quedat deserta la contractació de l’operació de préstec de 19.600.000 euros que havia encetat l’Ajuntament de Gandia.

Això suposarà un retard en el finançament de les inversions previstes en els pressupostos i, per tant, també en la seua contractació i execució.

A més a més, des del Bloc es considera que el fet que no s’haja rebut cap oferta d’entitats financeres suposa un bany de realitat per al govern municipal i la constatació que, com afirmaven, la situació econòmica del municipi comença a ser preocupant i no resulta gens atractiva per a les entitats bancàries.

Ara, s’enceta un procediment negociat. Des del Bloc s’espera que puga culminar amb èxit el més aviat possible per poder tindre el finançament necessari per a les inversions previstes o, en cas contrari, que es reconsideren algunes de les propostes del Bloc, com ara el finançament d’algunes d’elles pel Pla de la Generalitat d’Ajuda als Municipis o l’eliminació de les que no es consideren prioritàries en un context de crisi econòmica.

Gandia, 11 de maig de 2009

| Més