LES CORTS REBUTJA L'OFICINA LOCAL DE TRÀNSIT A GANDIA GRÀCIES A L'OPOSICIÓ DEL PP I L'ABSTENCIÓ DEL PSOE


I això que la mateixa proposta la va presentar el PP al Congrés dels Diputats

El Ple de l'Ajuntament de Gandia també va aprovar per unanimitat una moció semblant del BLOC-Verds


A proposta del Grup Municipal del BLOC-Verds a l'Ajuntament de Gandia, el diputat del BLOC-Compromís, Enric Morera va presentar ahir davant les Corts una Proposició no de Llei per demanar a Gandia una Oficina Local de Trànsit amb l’objectiu d’aproximar els serveis que presta l’administració general de l’Estat a la ciutadania “especialment en aquells casos en els quals existeix una apreciable distància entre els nuclis de població rellevants i la capital de la província, així com en aquells altres en els quals el gran volum de població de la regió així ho aconsella” (Ordre PRE/1918/2007, de 25 de juny, per la qual cosa es crea l’Oficina de Trànsit d’Alzira).

La Proposició No de Llei no va prosperar en comptar amb l'oposició dels diputats del PP. Soprenentment, el PSPV-PSOE es va abstindre.

Cal recordar, que el Ple de l'Ajuntament de Gandia aprovava, per unanimitat de tots els partits polítics, una moció del BLOC-Verds en la mateixa línia.

A més a més, la diputata del PP al Congrés dels Diputats, Inma Bañuls també presentava una proposta similar al Congrés dels Diputats. En aquesta ocasió però, va ser l'abstenció del PSOE la què va impedir que prosperara la iniciativa.

| Més