EL BLOC I EL VEÏNAT DEL CARRER TOSSAL PRESENTARAN AL·LEGACIONS CONTRA EL TRAÇAT ACTUAL DEL TRAMVIAEls econacionalistes es tornaren a reunir ahir amb més de quaranta residents del carrer per a on passarà el tramvia per informar-los de l’obertura del termini d’al·legacions a l’Estudi d’Integració Paisatgística del projecte d’obres.

Asseguren que "perjudica la seua qualitat de vida, produirà sorolls i vibracions, serà un perill per als xiquets i els usuaris del carrer per a vianants, té un fort impacte visual...".

Proposen traçats alternatius, com ara l’actual via del tren que uneix Gandia i el Grau o el trasllat de l’estació d’eixida (del parc de l’estació) a l’altra banda de l’Avinguda del Grau...

La reunió va comptar també amb els dirigents de l’Associació de Veïns de Corea, els quals han sol·licitat, "sense èxit", la convocatòria d’una Junta de Districte Extraordinària.

Hui dimecres, a les 20 hores, el BLOC-Verds es reunirà amb la junta de la Federació Local i els presidents de totes les associacions de veïns de Gandia.

Gandia, 29 de juliol de 2009

| Més