EL BLOC-VERDS LAMENTA QUE LA GENERALITAT CONTINUE CASTIGANT EL CAMP VALENCIÀ

El Consell Local Agrari de Gandia es farà càrrec del cost del tractament contra la mosca mediterrània, davant la negativa de la Generalitat que és l'administració competent

El Grup Municipal del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia vol manifestar el seu malestar pel que considera “una nova demostració del menyspreu i poc interès de la Generalitat Valenciana cap al camp valencià”. Concretament, els econacionalistes lamenten que la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació s’haja negat a fer-se càrrec, enguany, del tractament necessari per combatre la Ceratitis Capitata, més coneguda com a mosca de la fruita o de la mediterrània.
Així, el Consell Local Agrari de l’Ajuntament de Gandia ha assumit els costos del tractament contra la plaga. De fet, ja s’ha iniciat el repartiment de mosquers i càrregues insecticides.
Des del BLOC-Verds no entenen com “en lloc de redoblar els esforços per combatre la crisi del camp valencià, agreujada encara més per l’actual situació econòmica, el Consell opta per una política agrària encara més restrictiva”.

Gandia, 27 de juliol de 2009

| Més