LA PÈRDUA DE LA CATEGORIA DEL GANDIA BÀSQUET “ÉS CONSEQÜÈNCIA DE LES FALSES PROMESES I DE L’AVARÍCIA DEL GOVERN MUNICIPAL”


El BLOC-Verds recorda que Orengo va comprometre ajudes institucionals per a 4 anys i no ha compensat el club, com cal, per la desaparició de l’esponsorització de l’Aigües de València.


Els econacionalistes reconeixen la tasca dels directius “els actuals i els passats, tots sense distinció, ens han regalat estos anys uns espectacles esportius meravellosos, que nosaltres volem agrair i que uns altres no han sabut valorar”.

JOSEP M MOYA: "Un mitjà de comunicació deia que a veure quin polític s’acosta pel pavelló a un partit de la lliga provincial. Jo aniré. I tornaré a treure’m el meu passe de soci, sense esperar a que me’l regale el club per la meua condició de regidor. I ho faré sense problema, com he fet els darrers 20 anys. Com ho feia en els temps de la rivalitat amb els “lejieros”. Com ho he fet des de la unificació dels dos clubs. I espere tornar a viure tots aquells ascensos: de l’autonòmica a l’EBA, a la LEB i, finalment, a la LEB Or".

Gandia, 10 de juliol de 2009

| Més