CULTURA ACCEPTA LA PROPOSTA DEL BLOC-VERDS PER INCREMENTAR ELS PREMIS LITERARIS CIUTAT DE GANDIA 2008


La Comissió de Cultura de l’Ajuntament de Gandia celebrada el passat 8 de febrer va aprovar, a proposta del BLOC-Verds, un increment de la dotació econòmica per a l’edició de 2008 dels premis literaris Ausiàs March i Joan Martorell.
Concretament, l’Ausiàs March de poesia passa a tindre una dotació de 7.000 euros (1.000 més de la que tenia), i la del Joanot Martorell s’incrementa en 3.000 euros (passa de 17.000 a 20.000).
El Bloc-Verds considera que les dotacions dels guardons s’han d’anar actualitzant si després es vol que la qualitat dels participants i el prestigi dels originals guanyadors no disminuïsca.
El Bloc-Verds es mostra satisfet perquè el Sr. Toni Durà, responsable del Departament de Cultura, acceptara l’increment, tenint en compte que el seu grup municipal havia rebutjat una esmena del Bloc-Verds en eixe mateix sentit en el plenari de pressupostos.
El Bloc-Verds va demanar al responsable del Departament de Cultura que, paral·lelament a este increment de la dotació econòmica, l’acte d’atorgament dels premis vaja acompanyat tots els anys d’una programació d’activitats paral·leles (seminaris, conferències, encontres, representacions...) que contribuïsca a incrementar el prestigi i l’arrelament social dels premis Ciutat de Gandia.
Gandia, 18 de febrer de 2008

| Més