EN RECORD DE JOAN, UN TREBALLADOR DE LA NOSTRA TERRA

El Bloc Nacionalista Valencià vol fer palesa la seua consternació per la mort de Joan Brusca, Secretari General de la Unió de Llauradors i Ramaders del País Valencià (que és, per cert, el nom complet del sindicat, que mai ha amagat la seua pertanyença al nostre país).
Amb la pèrdua de Joan, l’agricultura valenciana, tan malmesa darrerament, perd un dels seus màxims defensors, un treballador incansable per la recuperació de l’estima a la terra, en un sentit ample de l’expressió.
Joan ha estat un home que ha viscut del camp i que ha viscut per al camp. Estimava la nostra comarca, com ho testimonia les seues constants visites i en sabia d’ella com un de nosaltres. Les seues amables i eternes converses ens acompanyaran en la memòria i ens han ajudat a entendre i estimar un poc més el nostre país.
Des del Bloc de Gandia volem fer arribar el nostre condòl a la seua família i als seus companys de sindicat, encoratjant-los a que continuen la seua tasca com una mena d’homenatge a un sindicalista honest i compromés.
COL·LECTIU LOCAL BLOC GANDIA

| Més