EL BLOC-INICIATIVA-VERDS RECLAMA UNA LLEI INTEGRAL CONTRA L’HOMOFÒBIA I LA TRANSFÒBIA


Isaura Navarro treballarà per una llei que tinga especial incidència en l’àmbit dels mitjans de comunicació, de l’ensenyament i en el món laboral

La diputada Isaura Navarro va ser una de les que més activament van treballar per fer possible la modificació del codi civil que permet el matrimoni entre persones del mateix sexe (mireu http://isauranavarroperladiversitat.blogspot.com/), una mesura que ha marcat un abans i un després en el llarg procés cap al reconeixement de la diversitat sexual a l’estat espanyol.
Però és evident que amb la llei no n’hi ha prou, i això no ho diem només les dones i els homes que formem la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS, sinó també les organitzacions LGTB, conscients que encara queda moltíssim per fer. I per això Carmen G. Hernández, membre de la federació estatal de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals, va decidir integrar-se en la nostra llista, per contribuir així de manera activa a treballar per eradicar totes les formes d’homofòbia i transfòbia que encara existeixen en la nostra societat.
Des de la coalició BLOC-INICIATIVA-VERDS creiem que l’instrument que millor pot garantir aquests objectius és la promulgació d’una Llei Integral contra l’Homofòbia i la Transfòbia que vetle perquè la diversitat sexual estiga present en els currícula educatius, perquè s’acabe amb la publicitat que transmet valors homòfobs i que done instruments legals per combatre el "bullying" homofòbic.
És cert que l’estat espanyol s’ha convertit en un exemple internacional del reconeixement legal dels drets LGTB, però justament per això des del Congrés BLOC-INICIATIVA-VERDS treballarà perquè eixe reconeixement s’explicite en la Declaració dels Drets Humans i perquè es reconega el dret d’asil i assistència internacional a les persones perseguides per la seua opció sexual o identitat de gènere.

| Més