EL BLOC LAMENTA EL RETARD EN LA FINALITZACIÓ DE L’HOSPITAL COMARCAL

El PSOE a València reconeix que el futur centre naixerà “col·lapsat” però Orengo sempre ens ho ha negat

Sindicats i BLOC denunciem des de fa anys que la infraestructura projectada és menuda i que la ubicació impedirà futures ampliacions

Els nacionalistes acusen Orengo de connivència amb el PP


Davant l’anunci als mitjans de comunicació del retard, en sis mesos, de les obres del futur hospital comarcal, el Col·lectiu Local del Bloc Nacionalista Valencià de Gandia vol fer públic el seu malestar pel que considerem un nou capítol del serial de despropòsits en què el PP està convertint la construcció d’aquesta infraestructura tan necessària i urgent per a Gandia i la nostra comarca.
Un ‘sainet’ del qual és còmplice des del principi l’alcalde, el qual sempre ha guardat silenci, argumentant una suposada lleialtat institucional i que ha resultat ser la connivència d’Orengo amb la Conselleria, amb la Generalitat, amb el PP, en definitiva. Després de més de quatre anys d’un acord, d’haver obligat a desenvolupar a presa un sector industrial i d’un any i dos mesos de posar la primera pedra, en defensa dels interessos de la ciutat, no s’és capaç de dir res… Per això ens preguntem si el que li interessava en realitat a l'alcalde no era l’hospital sinó la urbanització del sector.
I com a mostra un botó, la delegació parlamentària del PSPV-PSOE –entre la qual s’hi trobava Pepa Frau- que s’ha reunit amb el director gerent del Francesc de Borja ha denunciat que el nou centre naixerà “col·lapsat” perquè “contempla al voltant de 300 llits, molt per baix de la ràtio de la Comunitat Valenciana i d’Espanya”. Des del BLOC estem totalment d’acord i així ho hem denunciat des del principi, juntament sindicats i altres col·lectius socials. Per cert, que el PSOE de Gandia i el seu alcalde i secretari local, sempre ho han negat i, fins i tot, se’ns ha arribat a acusar de deslleials...
Però els nacionalistes anem més lluny i continuem pensant que la ubicació actual no és la més idònia. Una infraestructura com esta ha de contemplar la possibilitat de creixement en un futur, de ben segur no molt llunyà donat l’augment cada dia més ràpid de les nostres poblacions, cosa que en estos moments en l’espai on serà construït l’hospital comarcal és del tot impossible.


Gandia, 27 de març de 2009

| Més