EL BLOC-VERDS SATISFET PEL RETORN A LA SAFOR DELS EXÀMENS DE CONDUIR

Els econacionalistes continuen reivindicant una delegació de la DGT a Gandia

Lamenten que s’arribara a desmantellar el circuït de Xeresa


El Grup Municipal del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia ha mostrat la seua satisfacció després de conèixer el compromís de la Direcció General de Trànsit perquè les proves tècniques i teòriques per a l’obtenció del permís de conducció tornen a la Safor. Els econacionalistes han destacat l’esforç conjunt de partits polítics, ajuntament i autoescoles per tal d’exercir pressió sobre la decisió injusta i inexplicable de traslladar les proves a Alzira. “Continuem sense entendre la raó per la qual es va desmantellar el circuït de Xeresa, un punt perfectament vàlid i adequat, segons l’opinió mateix d’usuaris i autoescoles”.

En aquest sentit, han aprofitat per felicitar públicament el col·lectiu d’autoescoles pel treball que han realitzat defensant els seus drets i els dels usuaris “fins i tot, en els moments en què es trobaven a soles, sense el recolzament de l’administració local”.
D’altra banda, el BLOC-Verds ha insistit a continuar reivindicant l’obertura a Gandia d’una oficina/delegació de la DGT perquè els usuaris hi puguen realitzar tots els tràmits administratius.
I és que consideren que “Gandia i la Safor es mereix una oficina de la DGT, tenint en compte el seu pes demogràfic. No ens podem conformar amb un servei online, perquè ja tenim el PROP de la Mancomunitat o les finestres úniques dels ajuntaments de la comarca.”


Gandia, 09 de març de 2009

| Més