PEPA IZQUIERDO ES MARCA COM A OBJECTIU PRINCIPAL LES ELECCIONS DE 2011


A la nova executiva comarcal repeteixen destacats líders nacionalistes de la comarca com David Gonzàlez, Miquel Bononad, Tomàs Ferrandis o Toni Martí i s’incorporen valors emergents com Alícia Izquierdo, Sandra Cardona i Jordi Puig, entre altres.

Els nous responsables del BLOC de la Safor-Valldigna destaquen la tasca realitzada els darrers anys per Facund Puig


“Un recanvi natural, lògic i positiu”, així ha definit aquest matí la nova executiva comarcal Facund Puig, el qual es va acomiadar dissabte secretaria comarcal del BLOC de la Safor-Valldigna, càrrec que ocupava des de fa tres anys. Puig assegura que s’han complit molts objectius i d’altres continuaran treballant-se des del nou òrgan de direcció comarcal. El regidor gandià ha volgut mostrar-los tot el seu recolzament.
Per la seua banda, la nova secretària comarcal, Pepa Izquierdo ha agraït el treball realitzat pel seu antecessor, “el qual ha deixat el llistó molt alt” i ha anunciat alguns dels principals objectius del seu projecte. En primer lloc, aconseguir una implantació total a tots els municipis de la comarca i recolzar els col·lectius locals, sobretot als pobles menuts. “Evidentment, un dels reptes principals és millorar d’ací dos anys els excel·lents resultats aconseguits a la comarca l’any 2007”. L’ex alcaldessa de Rafelcofer tampoc ha volgut oblidar-se de les grans reivindicacions comarcals, com ara la variant de la Safor, el tren Gandia-Oliva-Dénia, l’urbanisme o el tractament del fem...
Pel que fa a la seua executiva, que va comptar amb el recolzament del 99 per cent dels assistents al congrés que es va reunir dissabte a Palma, Izquierdo ha valorat la combinació de d’experiència, joventut i il·lusió.
Precisament, una de les persones que repeteixen, en aquesta ocasió com a número dos de l’executiva és el portaveu del BLOC a Oliva. El nou secretari d’Organització ha tingut també mostres de reconeixement per a Facund Puig “qui ha sabut liderar molt bé el projecte comarcal del BLOC”. David Gonzàlez ha destacat el caràcter representatiu de la nova executiva comarcal:

Secretària Comarcal: Pepa Izquierdo (Rafelcofer)
Sec. d’Organització: David Gonzàlez (Oliva)
Sec. de Finances: Miquel Bononad (Tavernes)
Sec. Política Municipal: Tomàs Ferrandis (Xeresa)
Sec. Acció Electoral: Sandra Cardona (Gandia)
Sec. Infraestructures i
Ordenació del Territori:
Toni Martí (Xeraco)
Sec. Polítiques d’Igualtat: Ma. Carmen Almunia (Potries)
Sec. Comarcal BLOC Jove: Alícia Izquierdo (Gandia)
Vocals: Aureli Mansanet (Simat); Josep LLàcer (Tavernes); Empar Millet (La Font); Pau Pérez (Oliva); Ma Carmen Pastor (Palma); Jordi Puig (Rótova); Jesús Romero (Daimús)

D’altra banda, també hi van ser elegits els/les representants del Bloc de la Safor-Valldigna al Consell Nacional, màxim òrgan entre congressos:

David Gonzàlez
Helena Malonda
Sandra Cardona
David Mafé
Xavier Martínez
Eva Pellicer
Jaume Talens
Emili Ripoll
Juli Ibàñez

| Més