MOYA PRESENTA EL VIDEOBLOG “el meu Compromís”


www.josepmiquelmoya.info es troba ja penjat a Internet des de fa unes quantes setmanes

Com a novetat, les persones sordes i cegues també poden seguir les reflexions personals del líder del Bloc de Gandia

El regidor econacionalista presenta també seu canal a Youtube MoyetaTV


El del líder econacionalista és més que un blog. La publicació d’escrits personals sobre aquelles qüestions de l’actualitat social i política, tant de la ciutat de Gandia, com de la Safor i el País Valencià, i la seua seua gent, es veu complementada amb la incorporació de vídeos, amb els quals fer més proper i dinàmic el seu missatge. “Hola, sóc Josep Miquel Moya, regidor del BLOC a l'Ajuntament de Gandia. El BLOC és un partit jove, que busca fòrmules per apropar-se a tu, per escoltar-te, per saber de les teues inquietuds i els teus problemes...” Així comença el vídeo, que serveix de presentació del canal MoyetaTV, a Youtube, que el regidor econacionalista ha incorporat a la seua bitàcola. El títol del blog ha estat escollit, com indica al vídeo de presentació, perquè “el meu compromís és comptar amb tu i fer-te saber que pots comptar amb mi”.

Moya aprofita, d'aquesta manera, les facilitats que ofereix la xarxa per tal de contar als internautes allò que pensa de Gandia com a portaveu del BLOC de la ciutat, així com també sobre la comarca o el país i per rebre les opinions dels lectors. Al vídeo Hola, que serveix de presentació de la iniciativa, Moya explica que, amb la tasca encetada amb la presència a les xarxes socials Blogger, Facebook, YouTube i Flickr, pretén “acomboiar” de la vida política els ciutadans i ciutadanes de Gandia; de fet, en un to directe i proper, el regidor exhorta l'espectador a canviar les coses “junts, o almenys, a intentar-ho”.

A Flickr, el regidor compta amb imatges de la seua activitat política: les referències que n'han fet les falles o el congrés del BLOC fa un mes a València, són les darreres. Finalment, al Facebook, Josep Miquel Moya compta amb un “perfil públic” com a polític i d’altre “perfil d’amistats” on hi deixa opinions, fotografies, enllaços i causes entre els amics o coneguts a la xarxa.

Destacar l’accesiblilitat del blog “el meu Compromís” a les persones cegues i sordes, ja que aquest compta amb una aplicació per poder escoltar els missatges per a aquelles persones amb ceguera, així com els seus vídeos compten amb subtítols per a persones sordes.

A més a més, des de l’adreça http://www.josepmiquelmoya.info, s’hi té accés a tota la xarxa de Josep Miquel. Així també el blog compta amb una versió per a mòbils l’adreça de la qual és http://jmmoya.mofuse.mobi/.

| Més