EL BLOC-VERDS DEMANA LA FINALITZACIÓ DELS CARRERS DE LA SEGONA LÍNIA DE LA PLATJA


Els econacionalistes proposen que “com a mínim” s’acaben les obres que s’han deixat començat en alguns carrers on falten arbres i mobiliari urbà

Els treballs estan paralitzades des fa més d’un any


Els membres del Grup Municipal del BLOC-Verds a l'Ajuntament de Gandia van estar ahir a la platja de Gandia, dins les habituals visites setmanals als barris. Els econacionalistes van poder comprovar personalment l’estat de les obres del projecte remodelació integral de la segona i tercera línia del casc antic de la platja, paralitzades des de fa uns quants mesos. Així, no s’ha actuat als carrers Atlàntic i Cibeles. En el cas de Mare Nostrum, Barraques i Ràbida, l’actuació ha quedat inacabada, si tenim en compte la inexistència de mobiliari urbà i arbres, un acabament que seria poc costós i que milloraria molt la imatge.
Cal recordar, que el projecte de millora del casc antic de la platja fou adjudicat en l’any 2005 i havia de finalitzar en maig de 2009. Però, com s’hi pot comprovar, l’actuació fou paralitzada. En algunes casos no s’ha actuat i els que s’han començat no s’han acabat.
És per tot això, que els econacionalistes sol·liciten la finalització del projecte o, com a mínim, l’acabament dels carrers abans esmentats.
Per al BLOC-Verds aquesta no és la imatge que el veïnat de Gandia i els turistes i visitants es mereixen, “sobretot quan el govern s’ompli la boca amb plans turístics i macrocampanyes promocionals”


Gandia, 11 de març de 2009

| Més