EL BLOC-VERDS LAMENTA LA FALTA DE PLANIFICACIÓ D'OBRES DE L'AJUNTAMENT DE GANDIA


Les obres d'acondicionament dels carrers d'accés a l'FP comencen en el pitjor dels moments, ja que s'inicien al mateix temps que l'obertura de l'Institut de Formació Professional "Tirant lo Blanc".

Esta mateixa setmana han començat les obres d'acondicionament dels carrers d'accés a l'Institut de Formació Professional "Tirant lo Blanc", en un moment que per al Grup Municipal del BLOC-Verds és del tot inoportú.

En la mateixa setmana en què s'encetava també el nou curs a l'Institut, és incomprensible com l'Ajuntament de Gandia ha encetat estes obres sense tenir en compte les dificultats d'accés que anaven a suposar en un moment de màxima afluència de gent que ha de realitzar la matrícula al Centre Educatiu.


JOSEP M MOYA: "El que no entenem és la planificació d'obres d'este Ajuntament. No s'entén com s'ha desaprofitat un període de temps de 2 mesos d'estiu per a realitzar estes obres, i just ara que és quan més problemes suposa, és quan s'inicien. El BLOC-Verds no està en contra d'estes obres, que estem segurs són molt necessàries, sinó de la falta de planificació de les mateixes i de la quantitat de problemes que per este motiu s'estan generant".


| Més