El PSOE i el PP actuen de manera irresponsable i deixen l’Ajuntament d’Almoines sense tresorer


No és la primera vegada que voten conjuntament i ja han impedit formar part de la Ramon Llull

La nit de dijous hi va haver plenari ordinari a l’Ajuntament d’Almoines, en el qual hi havia en l’ordre del dia l’elecció d’un nou tresorer, ja que l’edil Blanca Llorca deixava l’acta de regidora i les funcions de tresorera.

La sorpresa de l’equip de govern va arribar quan en la votació de l’elecció de nou tresorer, tant el PSOE com el PP van votar en contra. L’equip de govern va proposar que Raül Ribes, primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme i Medi Ambient, fos el nou tresorer de l’Ajuntament d’Almoines. La sorpresa encara va ser més gran quan ni el PP ni el PSOE van proposar cap nom com alternativa.

Aquest fet és d’una gran irresponsabilitat perquè des de dilluns d’esta setmana els dos partits de l’oposició saben la proposta de l’equip de govern, i en el plenari de dijous no van aportar cap proposta alternativa.

El BLOC d’Almoines considera molt irresponsable aquesta actitud, ja que paralitzen el funcionament de l’Ajuntament. Tant el PSOE com el PP han exercit les funcions de govern a Almoines i saben el què significa no tindre tresorer: per exemple, el tresorer signa les nòmines dels treballadors del consistori o ordena el pagament als proveïdors.

De moment, l’alcalde ha convocat d’urgència els portaveus municipals a una reunió per a dilluns per buscar solucions, encara que les propostes alternatives han de venir de l’oposició ja que tenen majoria al plenari.

No a la Institució Ramon Llull

No és la primera vegada que PP i PSOE voten de manera irresponsable i conjunta. En el plenari d’abans de l’estiu, l’oposició va votar en contra de demanar una subvenció per a arreglar el parc del riu Serpis, i tant el PP i el PSOE van impedir que Almoines formés part de la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull, cosa que sí han fet els ajuntaments de Gandia, Simat i Xeraco. El PSOE i el PP actuen de manera irresponsable i estan paralitzant l’Ajuntament d’Almoines sense oferir solucions.

| Més