Ja n’hi ha prou


No sabem què està esperant la Delegació del Govern a València per aturar d’una vegada per totes el rosari constant d’atacs que estan patint les seus del Bloc Nacionalista Valencià.
Després de l’agressió contra Maite Peiró, quan participava pacíficament en el Correllengua celebrat el dia 26 de setembre a Gandia, hem hagut de suportar, en pocs dies, actes de violència contra les seus del nostre partit a València, Gandia i Tavernes de la Valldigna.
No tenim constància que s’haja actuat ni administrativament ni judicialment contra cap persona que haja participat en actuacions violentes contra els nostres locals ni contra els nostres militants. Ni ara ni en el passat.
De la Delegació del Govern només ixen bones paraules. Però cap fet.
El senyor Peralta, responsable de la policia la nostre país, quan vam anar a denunciar la impunitat amb què s’havia produït l’agressió a la nostra regidora de l’Alqueria, ens deia que més haurien de témer els violents que els demòcrates.
Mentida. Hui per hui, els únics que hem de tindre por som nosaltres. Els violents estan completament tranquils, davant la passivitat policial.
I això no és just. Perquè nosaltres ni practiquem ni afavorim la violència.
A cap militant del Bloc se li ha passat pel cap, per exemple, anar a escridassar o a agredir els participants de la manifestació contra el Correllengua celebrada divendres passat a Gandia.
No coincidir amb les idees d’un altre col·lectiu o d’una altra persona no pot servir de justificació per a cap agressió. I si això el Delegat del Govern i la policia al seu càrrec no ho tenen clar, malament.
Trenta anys després de donar per acabada la dictadura franquista, resulta prou dur haver-nos de fer la pregunta encara de qui ha de manar en este país nostre que puga evitar que els violents que agredixen les persones i els col·lectius que defensen pacíficament les seues idees no continuen actuant amb total impunitat.
Facund Puig. Secretari Comarcal del Bloc Nacionalista Valencià de la Safor-Valldigna.

| Més