EL BLOC DE GANDIA CONDEMNA ELS DARRERS ATACS PATITS A LA SEUA SEU I A LA DEL COL·LECTIU DE GAIS I LESBIANES
La seu local i comarcal del Bloc Nacionalista Valencià a Gandia va patir la matinada de dissabte una nova agressió feixista. Concretament, pintades amenaçants a la seua façana, com ara l’esvàstica nazi o una referència concreta a l’agressió física que durant el Correllengua de Gandia 2008 va patir la regidora del BLOC a l’Alqueria, Maite Peiró: “la ceja fue un aviso”
El portaveu del BLOC-Verds a l’Ajuntament de Gandia, Josep Miquel Moya s’ha personat aquest matí davant la Comissaria de la Policia Nacional per presentar novament una denúncia.
I és que cal recordar que el BLOC ha patit més de 50 actes delictius als seus militants a través d’accions com a agressions físiques, amenaces per internet i verbals, pintades en les seus i crema de vehicles dels regidors... Una de les més greus, sens dubte va ocòrrer el 9 d’octubre de 2007, amb la instal·lació d’un artefacte explosiu casolà davant la seu nacional que, afortunadament, no va arribar a causar ferits ni danys materials de consideració o l’esmentada agressió als participants al Correllengua de Gandia.
Només a Gandia, han estat nombrosos els atacs patits a la seu nacionalista (incendis, pintades...) sense que es conega cap detenció per part de la Policia Nacional. És per això que, una vegada més, el BLOC reclama una major diligència per part de les autoritats competents per castigar aquests tipus d’atemptats contra la democràcia i la convivència pacífica.

D’altra banda, el BLOC vol condemnar també l’agressió, de característiques semblants (pintades, insults, amenaces...) que ha patit també el Casal de la Diversitat, la seu del Col·letiu de Gais, Lesbianes i Transexuals de Gandia.
Gandia, 27 d’abril de 2009

| Més