EL BLOC DE GANDIA FELICITA TERESA PASCUAL I JOAN FRANCESC MIRA PEL PREMI DE LA CRÍTICA CATALANA 2008


El Col·lectiu Local del Bloc Nacionalista Valencià de Gandia vol felicitar públicament els companys Joan Francesc Mira i Teresa Pascual, els quals van estar guardonats divendres amb el Premi de la Crítica Catalana 2008, en narrativa i poesia, respectivament. El guardó el concedeix cada any l'Associació Espanyola de Crítics Literaris i està considerat com un dels premis literaris més prestigiosos a l'Estat Espanyol.

La proximitat i l'estima personal ens fa més especial el reconeixement a la nostra poeta del Grau. A la gent del BLOC no ens cal mostrar públicament la nostra admiració per l'obra i la trajectòria de Teresa Pascual. O sí, perquè malauradament són poques les ocasions per a parlar del treball dels nostres escriptors i poetes.

La Safor ha estat, de sempre, un magnífic espai per escriure, tot i que es tracte d’un ofici complicadíssim, escassament reconegut i encara menys remunerat per al qual cal, a banda de la necessària aptitud, una dedicació permanent i una passió extrema. Són molts els qui mereixerien un homenatge per mantindre’ns vius els nostres noms de les coses. I no ens haurien de caldre premis per certificar-ho. Però, quan arriben, els hem d’aprofitar com pertoca.

| Més