EL BLOC DE GANDIA DESTACA, UN ANY MÉS, LA GRAN COLLITA LITERÀRIA DE LA SAFOR


Sabeu que tradicionalment els membres del grup municipal del Bloc celebrem Sant Jordi, el Dia del Llibre, agraint-vos als mitjans de comunicació la vostra col·laboració, l’amabilitat, que ens demostreu cada dia. I ho fem regalant-vos un llibre que per a nosaltres, que som qui el regalem, significa alguna cosa.

El llibre d’enguany és Ulisses II, d’Ignasi Mora, que va ser Premi Mallorca 2008. Ja sabeu que estem en una comarca particularment tocada pels déus per a la creació literària, des dels clàssics. El passat va ser un any magnífic en eixe sentit. Però esta mateixa setmana una altra saforenca, grauera, Teresa Pasqual, ha obtingut el Premi Nacional de la Crítica, en la modalitat de poesia, per la seua “Rebel·lió de la sal”. La nostra més sentida enhorabona i felicitació a Teresa des d’ací.

Deia que el llibre que hem triat enguany representa molt per a nosaltres. El llibre, però, sobretot, per l’autor Ignasi Mora, gandià, és una de les millors veus de la narrativa valenciana, demostrada al llarg de molts anys elaborant una magnífica i reconeguda literatura. Una activitat que s’ha eixamplat també a l’àmbit social i al periodisme, ja que Ignasi ha estat l’ànima de moltes iniciatives novedoses i un permanent agitador cultural. I un valencianista compromès amb la seua terra, amb la seua llengua

Este xicotet homenatge que us fem a vosaltres, que ens acompanyeu tots els dies en la nostra feina, és també un homenatge a Ignasi, periodista com vosaltres. Que disfruteu del llibre, que disfrutem de molts sant jordis i que continueu tenint paciència per aguantar-nos.

| Més