EL BLOC-VERDS REITERA LES CRÍTIQUES PER LA FALTA DE PARTICIPACIÓ VEÏNAL EN LA DECISSIÓ DE TRASLLADAR EL MERCAT DE LA PLATJA


Facund Puig satisfest per la nova rectificació del govern
Els econacionalistes demanen més rigorositat en les formes

El Grup Municipal del Bloc-Verds a l’Ajuntament de Gandia s’ha ratificat aquest matí en les seues crítiques per la falta de participació ciutadana a la decisió del govern de canviatr d’ubicació el mercat de la platja.
Facund Puig ha recordat que, atenent a la convocatòria de la comissió de Promoció Econòmica, el punt 6 de l’ordre del dia es titula: "Informació sobre el canvi d’ubicació del mercat de la platja. (Secció Comerç i Empresa)" . Per tant, en cap lloc s’especifica que es tracte d’una proposta d’acord, simplement s’informa als membres de la comissió sobre una decissió, tal i com es despren de la documentació presentada.
Literalment, aquest és el text facilitat als membres de la comissió:
" INFORMACIÓ SOBRE EL TASSLLAT DEL MERCAT DE LA PLATJA
Atès el malestar amb el veïnat que ha aprovat l’ubicació del mercat que es cel·lebra els diumenges al carrer Rioja, va a traslladar-se a la Plaça i Passeig Rosa dels Vents, mantenint els titulars, característiques i dimensions dels llocs.
Donades les dimensions actuals del mercat la nova ubicació afectarà a la zona descrita en tota la seua extensió.
Els horaris i dies d’activitat del mercat es mantindran sense canvis.
Atenent la legislació vigent es notificarà a la Direcció General de Comerç prèviament al seu trasllat. "
Com s’hi pot apreciar, el document constata una decisió ja presa. No obstant això, si el que es vol ara és donar cabuda a la participació política i ciutadana, el Bloc-Verds es manifesta satisfet amb la nova rectificació del govern, tot i que prega als responsables que prenguen les mesures oportunes per garantir el correcte funcionament dels mecanismes de participació veïnal. Tammateix, als econacionalistes els agradaria que en el futur es tinguera més rigorositat en la redacció dels punts de l’ordre del dia.


Gandia, 17 d’octubre de 2007



| Més