EL BLOC-VERDS RESPON BOIX QUE HA ABANDONAT EL PLE PER RESPONSABILITAT I PER DIGNITAT


Moya assegura que és el govern el causant de la crispació amb la seua actitud
.


El portaveu del Grup Municipal del Bloc-Verds, Josep Miquel Moya ha respost aquest matí al socialista Alfred Boix, el qual divendres demanava calma "en la línia del que reclama la ciutadania, diu. No sé a quina ciutadania es refereix perquè amb la que nosaltres parlem el que reclamen realment és polítics seriosos, honestos i responsables, que no afirmen públicament coses que saben que no són certes i que treballen pels interessos generals".
Els econacionalistes han reiterat la voluntat de realitzar una oposició tranquil·la, però no a qualsevol preu "si esta declaració de principis va a ser utilitzada per intentar burlar-se o és interpretada com un xec en blanc, estan ben equivocats"
En aquest sentit, Moya ha recordat que el Bloc va abandonar el Plenari perecisament per responsabilitat i per dignitat, primer amb els seus votants i després amb la credibilitat política: "continuar seguint-los el joc sí que és irresponsable i això sí que seria fer deixadesa de les nostres funcions. Es va canviar un dictàmen de la comissió introduint precisament el que nosaltres havíem propiciat: la discusió al voltant de la rotonda de Venècia, que els ha posat molt nerviosos, cosa que s’entén perquè ja és ben preocupant que l’Ajuntament de Gandia aprove una cosa i en el mateix plenari que l'aprova prometa que no es farà. I s’intenta humiliar-nos, de manera gratuïta, donant la paraula en control d’òrgans de la corporació a un membre del govern, quan el mateix alcalde i la mateixa llei ens ho va negar l’anterior legislatura. I dic de manera gratuïta perquè el que demanava el senyor Mut ho pot fer l’alcalde directament (sense l’estratègia de buscar d’intermediari el senyor Mut) o pot demanar-ho el senyor Mut en una Junta de Portaveus o amb una moció. I no feia falta donar-nos a entendre per part del senyor Orengo que quan estàvem al govern ell feia el que volia i ara que estem a l’oposició, més encara. Això, és voler burlar-se de nosaltres, i nosaltres no anem a consentir que ningú ho faça"
Per úlitm, el Bloc-Verds s’ha preguntat quina seria la reacció d’Alfred Boix amb una actitud semblant per part d’un alcalde del PP.


Gandia, 8 d’octubre de 2007

| Més