EL BLOC-VERDS VOTARÀ A FAVOR DEL METGE A BENIPEIXCAR PERÒ LAMENTA LA "POCA DILIGÈNCIA" D'ORENGO

I és que al Ple ordinari del 26 de juliol de 2007, el regidor del BLOC-Verds, Facund Puig ja altertava l'alcalde sobre la possibilitat que el consultori mèdic es traslladara a Benirredrà: "Hem tingut notícia, via periodística, que l’actual alcaldessa de Benirredrà sembla que va manifestar que el seu poble disposaria en breu d’un consultori mèdic. Volem recordar que eixe consultori actualment està en terme de Gandia, com vosté bé coneix, a Benipeixcar. Nosaltres volíem demanar a vosté i al govern de la ciutat que facen les gestions que consideren convenients perquè si això arriba a ocórrer, si es traslladara el consultori que actualment està prestant-se a Benipeixcar a Benirredrà, que no quedara desmantellat eixe espai de salut, interessant per a les persones que viuen al barri de Benipeixcar de la ciutat de Gandia"
I aquesta va ser la resposta de José Manuel Orengo:"No ho conec, però ben difícil trobe jo que canvien el consultori, perquè això seria un motiu de mobilització social, segur. És un consultori compartit, de plena satisfacció per a Benipeixcar i per a Benirredrà, pense".
És per tot això, què els econacionalistes es pregunten quines són les gestions que, durant aquest any i mig, el govern municipal ha realitzat davant la Conselleria de Sanitat per evitar el tancament del dispensari mèdic de Benipeixcar, així com les raons per les quals la Generalitat continua endavant amb la seua decisió.
No obstant això, el Grup Municipal del BLOC-Verds votarà a favor de la moció del govern que es debatrà al Ple de dilluns.

Gandia, 28 de novembre de 2008

| Més