MORERA VEU CONNIVÈNCIA ENTRE LA GENERALITAT I REDESA

El PP vota en contra a les Corts de la Proposició NO de LLei del BLOC contra l'actual projecte de línia d'alta tensió Gandia-El Verger
I això que als ajuntaments afectats els populars voten a favor de les al·legacions al traçat elèctric
El diputat autonòmic pel BLOC-Compromís, Enric Morera ha denunciat aquest matí el que considera "una mostra més de la connivència entre el PP i els interessos econòmics" de Red Eléctrica Española (REDESA). I és que ahir la majoria popular va impedir que prosperara una Proposició No de Llei dels econacionalistes perquè s'atura el procés de l'actual projecte de línia d'Alta Tensió entre Gandia i El Verger o se contemplara el traçat soterrat.
El líder del BLOC considera incongruent que el PP base la seua decisió en què el procediment es troba encara obert, "perquè són precissament tots els ajuntaments afectats, per unanimitat, els qui estan presentant al·legacions en contra de l'actual projecte. Fins i tot, els governats pel PP, com ara Daimús..."
Per a Morera aquest seria un bon moment per a ordenar el nostre territori "i no anar improvisant en funció dels interessos particulars. Hem de previndre nous impactes sobre el territori, el paisatge i la salut de les persones..." En aquest sentit, ha proposat aprofitar els convenis amb l'Estat sobre el tren Gandia-Oliva-Dénia per executar conjuntament totes dues infrastructures i evitar duplicar l'impacte.

| Més