ORENGO ANUNCIA PROJECTES MEGALÒMANS MENTRE ES PERDEN SERVEIS BÀSICS I LLOCS DE TREBALL


Per al BLOC-Verds és inadmisible que s'esgote el contracte administratiu amb l'empresa que ofereix el servei d'informadors nocturns "que es va vendre a bombo i platillo fa dos anys"

Els econacionalistes també denuncien la desaparició del servei de vigilants de parcs i jardins

"Busquem homes i dones majors de 45 anys que ho tiguen més complicat per a trobar treball, i també dones amb càrregues familiars a les quals els beneficie un horari nocturn per a conciliar vida laboral i familiar" (Liduvina Gil, LP 01/11/2006)
Dos anys després, aquests homes i dones, 15 treballadors i treballadores han passat a engrossir les nòmines de l'atur, juntament els afectats i les afectades per la crisi econòmica. I és que el govern municipal ha decidit no renovar el contracte administratiu amb l'empresa encarregada d'oferir el servei d'Informadors Nocturs de Gandia. Una iniciativa pionera, al seu moment, i que es va vendre 'a bombo i platillo' suscitant l'atenció dels mitjans de comunicació d'arreu de l'Estat, així com d'altres municipis interessats a desenvolupar el projecte. És per aquesta raó, que el BLOC-Verds considera un nou despropòsit del govern municipal, "el qual no fa més que anunciar projectes megalòmans, mentre desapareixen serveis socials com aquest. Es tracta d'una mostra més de la política mediàtica del senyor Orengo".
Per a Josep Miquel Moya és 'inadmissible' la falta de previsió per part del govern, "el qual ha deixat que s'esgote el contracte sense preveure alternatives i demostraria la desastrosa gestió del servei". En aquest sentit, Moya ha recordat les contínues denúncies dels treballadors contra l'empresa per impagaments, fins i tot de la mateixa empresa contra el consistori per no cobrar el servei… "Denúncies que sistemàticament van estar negades per Orengo i Liduvina Gil, els quals es van dedicar a desqualificar l'oposició, en lloc de solucionar el problema".
D'altra banda, el BLOC-Verds també ha criticat la desaparició d'un altre servei que es prestava a la ciutadania. Es tracta de la vigilància de parcs i jardins de la ciutat.

Gandia, 10 de desembre de 2008

| Més