EL BLOC-VERDS RECOLZA EL COMERÇ DE ROÍS DE CORELLA

Els econacionalistes també visiten la ‘casa de malalts’ d’ACAPS a Gandia

Continuant amb les visites setmanals als barris de Gandia, els membres del Grup Municipal del BLOC-Verds van aprofitar la presència a Roís de Corella per presentar-li la campanya EL COMERÇ URBÀ DÓNA VIDA a la responsable de l’Associació Comerç de Les Esclaves i presidenta de la Unió de Comerciants, Mayte Tarrasó. Josep Miquel Moya li va recordar que aquesta no és la primera vegada que el BLOC "com a partit polític compromés amb tot allò que afecta la nostra ciutat, ens veiem obligats (i ho fem amb molt de gust) a reiterar una campanya de suport al comerç urbà tradicional i de concienciació ciutadana del fonamental paper econòmic que compleix i, sobretot, de l’insubstituïble paper social". I és que tots dos van coincidir que per a la dinamitzacío "i per a que Roís de Corella no es convertesca en un barri-dormitori" és vital la supervivència del comerç urbà "amenaçat per les noves zones previstes a l’extrarradi", a l’igual que és necessari el manteniment d’altres infrastructures, com ara un futur centre de crònics i casal d’associacions socio-sanitàries, a l’edifici de l’actual Francesc de Borja, una vegada estiga en marxa el nou centre hospitalari.
Els econacionalistes tenen previst visitar les pròximes setmanes les altres zones comercials de la ciutat per continuar presentant-hi la campanya de recolzament al comerç de l’interior de Gandia.
Compromís amb ACAPS
D’altra banda, els membres del BLOC-Verds van visitar també la ‘casa de malalts’ que l’Associació Comarcal d’Ajuda al Poble Saharauí (ACAPS la Safor) té a Gandia. Es tracta d’un habitatge, amb capacitat per a huit persones, que acull a xiquetes i xiquets dels campaments de refugiats que necessiten un tractament mèdic urgent.
Els econacionalistes van reiterar el seu suport i col·laboració amb les activitats que ACAPS desenvolupa des de fa anys, així com en la defensa del dret a l’autoderteminació del poble saharauí.
Gandia, 22 de maig de 2008

| Més