EL BLOC-VERDS SOL·LICITA INFORMACIÓ SOBRE CANAL GANDIA A YOUTUBE

Desconeixen l'ús d'un càmera instal·lada al Gabinet Municipal de Premsa

Volen saber per què no s'hi pengen també les declaracions de l'oposició "a pesar d'estar anunciades les rodes de premsa municipal"

http://es.youtube.com/canalgandia


Josep Miquel Moya Torres, Regidor-Portaveu del Grup Municipal del Bloc-Verds a l’Ajuntament de Gandia, s’adreça a vosté per demanar-li la convocatòria d’una Junta de Portaveus de l’Ajuntament de Gandia per informar-nos de la iniciativa de l’anomenat Canal Gandia que apareix a Youtube i que sembla estar gestant-se en estos moments.
Efectivament, a la Sala de Premsa Municipal s’ha instal·lat una càmera web que sembla enregistrar les rodes de premsa. Desconeixem si ho fa en directe, de la mateixa manera que ignorem, i ens preocupa, l’ús que d’eixes imatges se’n pot fer, saber si enregistra només quan hi ha una roda de premsa o està permanentment connectada i també capta a micròfon tancat, la qual cosa seria una violació de la privacitat, i altres extrems.
Al mateix temps, hem comprovat com en eixe Canal Gandia en proves s’anuncien les rodes de premsa municipals però en la pàgina d’inici només estan penjades les del govern, sense que aparega cap roda de premsa, del tema que siga, de l’oposició, tot i que s’entenga que el Gabinet de Premsa Municipal ha d’estar al servei de tota la corporació i no només d’una part d’ella.
En fi, atenent tots els interrogants al respecte i les possibles conseqüències legals que podria provocar no articular adequadament una idea que pot ser interessant, és pel que li preguem que convoque una Junta de Portaveus per rebre la informació que mereixem.
Gandia, 20 de juny de 2008



Josep Miquel Moya Torres
Regidor-Portaveu del Bloc-Verds a l’Ajuntament de Gandia



SR. ALCALDE-PRESIDENT DE L’AJUNTAMENT DE GANDIA

| Més